Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Holovko T$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Holovko M. 
Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels [Електронний ресурс] / M. Holovko, T. Holovko, А. Gelikh, M. Zherebkin // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 86-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 874.865 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Shevchenko N. S. 
Connective tissue metabplism in patients with juvenile idiopathic arthritis:10-year follow-up study [Електронний ресурс] / N. S. Shevchenko, N. O. Panko, L. O. Rakovska, T. O. Holovko // Inter collegas. - 2019. - Vol. 6, No. 1. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ic_2019_6_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 198.617 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Holovko T. 
Аdaptive possibilities of the cardiovascular system in adolescents with non-inflammatory diseases of the myocardium, taking into account the functioning of the right ventricle of the heart [Електронний ресурс] / T. Holovko, N. Shevchenko, E. Akpofure, H. K. Boateng, D. B. Chibale, P. Muselepete, U. P. Okoronkwo // Актуальні проблеми сучасної медицини. - 2019. - Вип. 3. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apsmh_2019_3_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 581.751 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Holovko T. 
Scientific rationale of the technology of pastes based on freshwater hydrobionts and enriched with selenium [Електронний ресурс] / T. Holovko, А. Helikh, M. Holovko, V. Prymenko, M. Zherebkin // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.334 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Holovko T. 
Chard powder as natural source of nitrites for fermented dried sausages: physicochemical and microbiological studies [Електронний ресурс] / T. Holovko, V. Pasichnyi, N. Lapytska, M. Holovko, O. Vasilenko, D. Mishan, Y. Dziuba // Technology audit and production reserves. - 2023. - № 3(1). - С. 15–21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2023_3(1)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 310.41 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського